Ανάπτυξη Ιστοσελίδων
Ανάπτυξη Ιστοσελίδων

Σε ποιον απευθύνεται;

Είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης που επιθυμείτε να δημιουργήσετε μια ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο με έναν ολοκαίνουργιο και αποτελεσματικό ιστότοπο; Ή χρειάζεστε μια εξειδικευμένη εταιρεία για να ανανεώσετε, να βελτιώσετε ή να διαχειριστείτε με επιτυχία τον ιστότοπο που ήδη διαθέτετε; Μην ψάχνετε άλλο! Όταν πρόκειται για επαγγελματικές ιστοσελίδες, πείτε το και εμείς θα του δώσουμε ζωή. Οι υπηρεσίες ανάπτυξης ιστοσελίδων που προσφέρουμε έχουν σχεδιαστεί για επιχειρηματίες όπως εσείς που κατανοούν τη σημασία ενός ελκυστικού και λειτουργικού ιστότοπου για να επιτύχουν στο σημερινό απαιτητικό και ανταγωνιστικό ψηφιακό τοπίο.

Πώς λειτουργεί;

STEP 1
Σύντομη περιγραφή και σχέδιο δράσης

Ξεκινάμε ακούγοντας προσεκτικά τους στόχους και τις απαιτήσεις σας. Η έμπειρη ομάδα των ειδικών προγραμματιστών και σχεδιαστών μας θα συνεργαστεί μαζί σας προκειμένου να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη πρόταση και να αναπτύξει ένα αποδοτικό στρατηγικό σχέδιο δράσης. Αυτό θα διασφαλίσει ότι κάθε πτυχή της ιστοσελίδας σας θα ευθυγραμμίζεται με το όραμα και τους επιχειρηματικούς σας στόχους.

STEP 2
Ανάπτυξη του έργου σας

Η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα ανάπτυξης της Exelyxis θα εργαστεί με αφοσίωση και επιμέλεια για να ζωντανέψει το όραμά σας. Χρησιμοποιώντας τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες και τις βέλτιστες πρακτικές, θα δημιουργήσουμε έναν ιστότοπο τελευταίας τεχνολογίας που θα προβάλλει την επωνυμία σας, θα προσελκύει επισκέπτες με διάρκεια και θα οδηγήσει σε μετατροπές (μέτρηση ποσοστού πελατών που έκαναν μια συγκεκριμένη ενέργεια στη ιστοσελίδα σας). Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας ανάπτυξης, θα σας κρατάμε ενήμερους και συμμέτοχους, διασφαλίζοντας ότι θα ξεπεραστούν οι προσδοκίες σας.

STEP 3
Έλεγχος και τελικές πινελιές

Προτού ο ιστότοπός σας ξεκινήσει να λειτουργεί, πραγματοποιούμε διεξοδικές δοκιμές για να διασφαλίσουμε τη λειτουργικότητα και την απόδοσή του σε διάφορες συσκευές και προγράμματα περιήγησης. Δίνουμε σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια, κάνοντας τις απαραίτητες προσαρμογές και προσθέτοντας τις τελευταίες πινελιές για να προσφέρουμε μια άψογη εμπειρία χρήστη.

Back to Step 1

Κάλυψη όλων των αναγκών της επιχείρησής σας

Κατασκευή Ιστού τελευταίας τεχνολογίας
Read more
Close
Κατασκευή Ιστού τελευταίας τεχνολογίας

Ο ιστότοπός σας θα κατασκευαστεί με απόλυτη ακρίβεια και τεχνογνωσία, χρησιμοποιώντας τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες και πιο σύγχρονες αρχές σχεδιασμού. Το αποτέλεσμα θα είναι ένας οπτικά εντυπωσιακός ιστότοπος, ανταποκρινόμενος και φιλικός προς τον χρήστη που αντικατοπτρίζει την επωνυμία σας και προσελκύει το κοινό σας.

Ειδική εξυπηρέτηση των πελατών μας
Read more
Close
Ειδική εξυπηρέτηση των πελατών μας

Κατανοούμε τη σημασία της ύπαρξης ενός ειδικού σημείου επαφής που είναι πάντα διαθέσιμο για την αντιμετώπιση των αιτημάτων και των ανησυχιών σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο παρέχουμε έναν διαχειριστή λογαριασμού για κάθε πελάτη, εξασφαλίζοντας γρήγορη και αποτελεσματική επικοινωνία και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών σε όλη τη διαδρομή ανάπτυξης του Ιστού.

Προσαρμοσμένες λύσεις
Read more
Close
Προσαρμοσμένες λύσεις

Προσφέρουμε υπηρεσίες ανάπτυξης ιστοσελίδων προσαρμοσμένες κατάλληλα ώστε να ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες. Είτε χρειάζεστε μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, είτε μια έκθεση χαρτοφυλακίου, έχουμε την τεχνογνωσία να προσφέρουμε προσαρμοσμένες λύσεις που ευθυγραμμίζονται με τους επιχειρηματικούς σας στόχους.

Διαρκής υποστήριξη
Read more
Close
Διαρκής υποστήριξη

Η δέσμευσή μας να επιτύχετε δεν τελειώνει με την έναρξη του ιστότοπού σας. Παρέχουμε συνεχείς υπηρεσίες υποστήριξης και συντήρησης για τη διατήρηση της ομαλής λειτουργίας του, διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να εστιάσετε σε αυτό που κάνετε καλύτερα: την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Στόχος μας είναι να είμαστε ένας ουσιαστικός σύμμαχος και συνοδοιπόρος στο ταξίδι της επιτυχίας σας.

Case studies Ανάπτυξης Ιστοσελίδων

Είστε έτοιμοι να φέρετε επανάσταση στην

Διαδικτυακή σας Ανάπτυξη

και να μεγιστοποιήσετε τις διαδικτυακές σας δυνατότητες;

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσετε μια συνάντηση και να ζήσετε τη μεταμορφωτική δύναμη των υπηρεσιών Ανάπτυξης Διαδικτύου της Exelyxis.