Ψηφιακός Μετασχηματισμός
Ψηφιακός Μετασχηματισμός

Σε ποιον απευθύνεται

Είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης που θέλετε να επεκτείνετε την εμβέλειά της μεταφέροντάς την με επιτυχία στον ψηφιακό κόσμο; Ή μήπως έχετε μια επιχειρηματική ιδέα και χρειάζεστε μια δυνατή ομάδα για να εισέλθετε στο διαδίκτυο δυναμικά, χτίζοντας γερά θεμέλια και προοπτική στην ψηφιακή σας παρουσία; Ίσως έχετε λαμπρές ιδέες που απλώς περιμένουν να αναπτυχθούν ψηφιακά για να σας αποφέρουν έσοδα. Οι υπηρεσίες ψηφιακού μετασχηματισμού που προσφέρουμε είναι προσαρμοσμένες για άτομα όπως εσείς τα οποία είναι έτοιμα να ξεκλειδώσουν πλήρως τις δυνατότητες του ψηφιακού κόσμου.

Πώς λειτουργεί

STEP 1
Σχέδιο δημιουργίας εσόδων

Εάν έχετε μια ιδέα που χρειάζεται να ξεκινήσει από το μηδέν για να έχετε έσοδα, θα συνεργαστούμε στενά μαζί σας για να αναπτύξουμε ένα στιβαρό σχέδιο δημιουργίας εσόδων. Η εξειδικευμένη ομάδα μας, θα αναλύσει την ιδέα σας και θα δημιουργήσει μια προσαρμοσμένη στα δεδομένα σας στρατηγική για να εξασφαλίσει τη μέγιστη κερδοφορία στον ψηφιακό τομέα.

STEP 2
Έρευνα αγοράς και εξατομικευμένη στρατηγική

Για να δημιουργήσουμε την κατάλληλη στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ για την επιχείρησή σας, διεξάγουμε σε βάθος έρευνα αγοράς και προσδιορίζουμε την στόχευση του κοινού στο οποίο απευθύνεται. Στη συνέχεια, αναπτύσσουμε μια εξατομικευμένη και στοχευμένη στρατηγική που περιλαμβάνει όλες τις πτυχές του ψηφιακού μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένης της επωνυμίας, της δημιουργίας περιεχομένου και της διαφήμισης, διασφαλίζοντας ότι το μήνυμά σας έχει απήχηση στους πελάτες σας.

STEP 3
Ψηφιακός χώρος αιχμής

Η ομάδα εξειδικευμένων σχεδιαστών και προγραμματιστών μας θα δώσει ζωή στην ψηφιακή σας ταυτότητα με έναν ιστότοπο αιχμής που θα προβάλλει την επωνυμία σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα δημιουργήσουμε, επίσης, μια ελκυστική παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρέχοντας μια πλατφόρμα για να αλληλεπιδράσετε με το κοινό σας και να δημιουργήσετε ισχυρούς δεσμούς μαζί τους.

STEP 4
Δημιουργία εσόδων με ακρίβεια

Μόλις εδραιωθεί η ψηφιακή σας παρουσία, είναι η κατάλληλη ώρα για να μετατραπούν οι προσπάθειές σας σε απτά αποτελέσματα. Θα δημιουργήσουμε ένα σχολαστικά σχεδιασμένο διαφημιστικό σχέδιο, αξιοποιώντας τη δύναμη των στοχευμένων καμπανιών σε ανάλογες πλατφόρμες. Στη συνέχεια η επωνυμία σας θα κερδίζει προβολή, θα προσελκύει ποιοτικούς πελάτες και θα δημιουργεί έσοδα από τις πωλήσεις.

Back to Step 1

Κάλυψη όλων των αναγκών της επιχείρησής σας

Ενημερωμένη επωνυμία
Read more
Close
Ενημερωμένη επωνυμία

Θα διασφαλίσουμε ότι η επωνυμία σας θα μεταφέρει το σωστό μήνυμα στους πελάτες που απευθύνεστε, με αποτέλεσμα να έχει διαρκή αντίκτυπο και να σας ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

Ιστότοπος αιχμής
Read more
Close
Ιστότοπος αιχμής

Μία ιστοσελίδα με τεχνολογία αιχμής κατασκευασμένη από σχεδιαστές με εξειδικευμένη γνώση του αντικειμένου, είναι ένας σίγουρος τρόπος για να προσελκύσετε πελάτες για την επιχείρησή σας. Οι ειδικοί και έμπειροι σχεδιαστές μας θα δημιουργήσουν έναν εντυπωσιακό και φιλικό προς τον χρήστη ιστότοπο που θα αποτυπώνει την ουσία της επιχείρησής σας και θα προσελκύει επισκέπτες, οδηγώντας σε πωλήσεις.

Διαφημιστική καμπάνια σε πολλαπλές πλατφόρμες
Read more
Close
Διαφημιστική καμπάνια σε πολλαπλές πλατφόρμες

Με τις στοχευμένες και προσαρμοσμένες διαφημιστικές μας καμπάνιες σε διάφορες πλατφόρμες, θα αποκτήσετε έκθεση και θα προσεγγίσετε τους ιδανικούς σας πελάτες. Μαζί μας θα μεγιστοποιήσετε την απόδοση επένδυσης (ROI) και θα επιτύχετε την επιχειρηματική σας ανάπτυξη, με ορατά και μετρήσιμα αποτελέσματα.

Ελκυστικά κείμενα και Δημιουργικό Υλικό
Read more
Close
Ελκυστικά κείμενα και Δημιουργικό Υλικό

Με τους έμπειρους συγγραφείς, κειμενογράφους, φωτογράφους, σεναριογράφους, βιντεογράφους, σκηνοθέτες και γραφίστες της ομάδας μας θα δημιουργήσουμε ένα μοναδικό περιεχόμενο με μαγευτικά γραφικά που θα ζωντανέψει την επωνυμία σας, αφήνοντας μια εντύπωση με διάρκεια στο κοινό σας.

Case Studies Ψηφιακού Μετασχηματισμού

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το δικό σας ταξίδι στον

Ψηφιακό Μετασχηματισμό;

Συνεργαστείτε με την Exelyxis και αφήστε μας να μετατρέψουμε τις επιχειρηματικές σας ιδέες σε μια ευημερούσα πραγματικότητα.