Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε ποιον απευθύνεται;

Είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης που θέλετε να επεκτείνετε τη βάση των πελατών σας, να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας ή να μεταδώσετε αποτελεσματικά το μήνυμά σας στο κοινό σας;
Η υπηρεσία ψηφιακής διαφήμισης που προσφέρουμε έχει σχεδιαστεί για επιχειρηματίες όπως εσείς που είναι έτοιμοι να φέρουν την επιχείρησή τους σε νέα ύψη, μέσω στρατηγικών και αποτελεσματικών διαδικτυακών καμπανιών.

Πώς λειτουργεί;

STEP 1
Σύντομη περιγραφή και σχέδιο δράσης

Ξεκινάμε με την κατανόηση των επιχειρηματικών σας στόχων και του κοινού στο οποίο στοχεύετε.
Η ομάδα εξειδικευμένων διαφημιστών μας θα συνεργαστεί μαζί σας προκειμένου να αναπτύξει μια ολοκληρωμένη πρόταση και να αναπτύξει ένα αποδοτικό στρατηγικό σχέδιο δράσης. Αυτό διασφαλίζει ότι κάθε πτυχή της ψηφιακής διαφημιστικής σας καμπάνιας ευθυγραμμίζεται με τους στόχους σας και έχει το μέγιστο αντίκτυπο.

STEP 2
Ρύθμιση για επιτυχία

Με όλα τα απαραίτητα εργαλεία έρευνας και μάρκετινγκ στα χέρια, ρυθμίζουμε σχολαστικά την καμπάνια σας. Από τη διεξαγωγή έρευνας αγοράς και ανάλυσης ανταγωνιστών έως τη βελτιστοποίηση των σελίδων προορισμού και τη δημιουργία ελκυστικών διαφημίσεων, δεν παραλείπουμε κανένα βήμα και δεν αφήνουμε τίποτε ανεκμετάλλευτο προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι η καμπάνια σας είναι πλήρως προετοιμασμένη για επιτυχία.

STEP 3
Εκκίνηση και έλεγχος

Πριν ξεκινήσετε την καμπάνια σας, πραγματοποιούμε έναν τελικό έλεγχο μαζί σας για να διασφαλίσουμε ότι όλα έχουν ρυθμιστεί σωστά. Θα προχωρήσουμε σε πιθανές προσαρμογές και θα ανταποκριθούμε σε τυχόν αλλαγές της τελευταίας στιγμής, παρέχοντας λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την αναμενόμενη απόδοση της καμπάνιας. Μόλις λάβουμε την έγκρισή σας θα ξεκινήσουμε την καμπάνια, διασφαλίζοντας ότι θα φτάσει στο κατάλληλο κοινό την κατάλληλη στιγμή.

STEP 4
Διαχείριση καμπάνιας

Η δουλειά μας δεν σταματά στην έναρξη της καμπάνιας. Παρακολουθούμε και αναλύουμε συνεχώς την απόδοση της ψηφιακής διαφημιστικής σας καμπάνιας. Αξιοποιώντας τα πιο εξελιγμένα εργαλεία και τους πιο σύγχρονους τρόπους παρακολούθησης μετρήσεων για τη συλλογή πολύτιμων δεδομένων, λαμβάνουμε αποφάσεις βάσει δεδομένων και αναβαθμίζουμε διαρκώς την καμπάνια σας για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Από την προσαρμογή της στόχευσης διαφημίσεων έως τη βελτίωση των διαφημιστικών κειμένων, θα βελτιστοποιήσουμε την καμπάνια σας για να μεγιστοποιήσουμε την αποτελεσματικότητά της.

Back to Step 1

Τι θα κερδίσετε αν μας επιλέξετε;

Προσαρμοσμένες λύσεις διαφήμισης
Read more
Close
Προσαρμοσμένες λύσεις διαφήμισης

Ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες σας, η υπηρεσία ψηφιακής διαφήμισης μπορεί να περιλαμβάνει ποικίλα στοιχεία όπως ανάπτυξη ιστοσελίδων, έρευνα αγοράς, ανάλυση ανταγωνιστών, ρύθμιση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ρύθμιση διαφημιστικού λογαριασμού, φωτογραφικό/βιντεογραφικό υλικό, συγγραφή κειμένων και πολλά άλλα. Προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας έτσι ώστε να ευθυγραμμίζονται με τις μοναδικές σας απαιτήσεις και τους στόχους σας.

Παρακολούθηση και βελτιστοποίηση καμπάνιας από ειδικούς
Read more
Close
Παρακολούθηση και βελτιστοποίηση καμπάνιας από ειδικούς

Η ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών της Exelyis θα παρακολουθεί στενά την απόδοση της καμπάνιας σας, αναλύοντας βασικές μετρήσεις και κάνοντας στην πορεία προσαρμογές βάσει δεδομένων. Αυτή η συνεχής βελτιστοποίηση διασφαλίζει ότι η καμπάνια σας θα προσφέρει βέλτιστα αποτελέσματα, μεγιστοποιώντας την απόδοση της επένδυσής σας.

Ολοκληρωμένη Υποστήριξη Πελατών
Read more
Close
Ολοκληρωμένη Υποστήριξη Πελατών

Δίνουμε προτεραιότητα στην άριστη και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση πελατών. Θα είμαστε πάντοτε δίπλα σας, διαθέσιμοι για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας, να ανταποκριθούμε στα αιτήματά σας και να άρουμε τις ανησυχίες που μπορεί να έχετε σε καθ’ όλη τη διάρκεια της καμπάνιας. Η αφοσιωμένη ομάδα μας θα παρέχει έγκαιρη επικοινωνία και καθοδήγηση προκειμένου να διασφαλίσει ότι η εμπειρία σας στην ψηφιακή διαφήμιση είναι απρόσκοπτη και επιτυχημένη. Αυτή είναι η δέσμευση και εγγύηση της Exelyxis.

Case Studies Διαφήμισης

Είστε έτοιμοι να ξεκλειδώσετε πλήρως τις δυνατότητες των

ψηφιακών διαφημιστικών σας καμπανιών;

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσετε μια συνάντηση και να ζήσετε τη μεταμορφωτική δύναμη των στοχευμένων διαφημιστικών λύσεων της Exelyxis.