General Management

WEB DEVELOPMENT - ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο των ακινήτων, η Γενική Διαχειριστική, επέλεξε την Exelyxis για να μεταμορφώσει την ανάπτυξη της ιστοσελίδας της και να εξορθολογήσει τις διαδικτυακές της δραστηριότητες.

Έχοντας βιώσει στο παρελθόν έλλειψη στην εξυπηρέτηση πελατών από άλλα αντίστοιχα πρακτορεία, στο πρόσωπο της Exelyxis βρήκε έναν αξιόπιστο συνεργάτη για να αναλάβει την ψηφιακή της ανάπτυξη, να κάνει εύκολη τη διαχείριση του ιστότοπού της και να την οδηγήσει στην επιτυχία.

Οι σημαντικές προκλήσεις που είχε να αντιμετωπίσει, εμπόδιζαν την ανάπτυξη και την προβολή της εταιρείας στο διαδίκτυο. Οι υψηλές προμήθειες, λόγω της χρήσης άλλων πλατφορμών για την ακίνητη περιουσία, συνιστούσαν μειωμένη κερδοφορία. Ταυτόχρονα, η χειροκίνητη εισαγωγή δεδομένων και διαχείριση των ιδιοκτησιών αποδείχθηκε χρονοβόρα και κοστοβόρα.  Έτσι, ο ιστότοπός της υπέφερε από χαμηλή επισκεψιμότητα, λόγω της εξάρτησής της από άλλες πλατφόρμες, γεγονός που περιόριζε την ηλεκτρονική πρόσβαση από τους πιθανούς της πελάτες. Εν κατακλείδι, οι λανθασμένοι χειρισμοί και ένας κακώς σχεδιασμένος, μη λειτουργικός ιστότοπος, διαμόρφωσαν ένα πολύ μικρό μερίδιο αγοράς για την εταιρεία στην περιοχή. Η ανάγκη για την εύρεση μιας αποτελεσματικής λύσης στην Ανάπτυξη Διαδικτύου της Γενικής Διαχειριστικής Ακινήτων ήταν επιτακτική.

 • Μεγάλες προμήθειες από τη χρήση άλλων πλατφορμών για την ακίνητη περιουσία, επηρέαζαν αρνητικά την κερδοφορία.
 • Πολύ χρονοβόρα χειροκίνητη εισαγωγή δεδομένων και διαχείριση ακινήτων, οδήγησαν σε λειτουργικές ανεπάρκειες και σπατάλη πόρων.
 • Πολύ χαμηλή επισκεψιμότητα του ιστότοπου λόγω της εξάρτησης από άλλες πλατφόρμες, περιόριζε την ηλεκτρονική πρόσβαση πελατών και την προβολή.
 • Μικρό μερίδιο αγοράς στην περιοχή λόγω ενός κακοσχεδιασμένου και μη λειτουργικού ιστότοπου, εμπόδιχε την προσέλκυση πιθανών πελατών.

Η εξειδικευμένη ομάδα της Exelyxis εφάρμοσε μια ολοκληρωμένη στρατηγική, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της εταιρείας και κάναμε αυτό που γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα στην Ελληνική αγορά στον τομέα της ανάπτυξης διαδικτύου – Web Development.

Για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της Γενικής Διαχειριστικής Ακινήτων, δημιουργήσαμε αρχικά μια κορυφαίου σχεδιασμού ιστοσελίδα αποτυπώνοντας την ουσία του επαγγελματισμού και της τεχνογνωσίας της Γενικής Διαχειριστικής Ακινήτων. Δημιουργήσαμε μια οπτικά ελκυστική και διαισθητική εμπειρία για τον χρήστη και χρησιμοποιήσαμε αποτελεσματικές τεχνικές SEO ιστοτόπων για να ενισχύσουμε την προβολή της στο διαδίκτυο και την κατάταξή της στις μηχανές αναζήτησης. Παράλληλα, η ομάδα μας δημιούργησε ένα προσαρμοσμένο πρόσθετο διαχείρισης, σχεδιασμένο ειδικά για τον κλάδο των ακινήτων, βελτιστοποιώντας τις διαδικασίες εισαγωγής και διαχείρισης δεδομένων. Για να προσελκύσουμε επισκέπτες και να ενθαρρύνουμε την παρατεταμένη αλληλεπίδραση με τον ιστότοπο, αναπτύξαμε μια προηγμένη εμπειρία χρήστη (UX) με διαισθητική πλοήγηση και συναρπαστικά γραφικά

 • Δημιουργία ιστοσελίδας κορυφαίου σχεδιασμού που αναδεικνύει τον επαγγελματισμό και την τεχνογνωσία της Γενικής Διαχειριστικής Ακινήτων και εξασφαλίζει μια διαισθητική και οπτικά ελκυστική εμπειρία χρήστη.
 • Εφαρμογή αποτελεσματικών στρατηγικών SEO ιστότοπου για την ενίσχυση της διαδικτυακής προβολής και της κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης, με βελτιστοποίηση περιεχομένου ιστότοπου, meta ετικέτες και δημιουργία σχετικών συνδέσμων επιστροφής.
 • Κατασκευή ενός πρόσθετου διαχείρισης ειδικά προσαρμοσμένο στον κλάδο των ακινήτων, η οποία βελτίωσε τη διαδικασία εισαγωγής και διαχείρισης δεδομένων, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και πόρους για την εταιρεία.
 • Ανάπτυξη μιας προηγμένης εμπειρίας χρήστη (UX) για προσέλκυση επισκεπτών, που ενθαρρύνει την παραμονή για περισσότερο χρόνο στον ιστότοπο, εστιάζοντας στη διαισθητική πλοήγηση, τα διαδραστικά στοιχεία και τα ελκυστικά γραφικά που βελτιώνουν την ικανοποίηση των χρηστών.
 • Digital Transformation
 • Digital Transformation
 • Digital Transformation

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν ξεπέρασαν τις προσδοκίες, αποδεικνύοντας την επιτυχία της προσέγγισης στην Ανάπτυξη Διαδικτύου από την Exelyxis. Μειώνοντας τον χρόνο που δαπανάται για την εισαγωγή δεδομένων κατά 120 ώρες το μήνα, δώσαμε στη Γενική Διαχειριστική Ακινήτων τη δυνατότητα να επικεντρωθεί στις βασικές επιχειρηματικές της δραστηριότητες, ενισχύοντας την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα. H λύση Ανάπτυξης Διαδικτύου που δώσαμε, εξοικονόμησε μηνιαίως συνολικά 3.300 €, εξαλείφοντας το κόστος για τις προμήθειες πλατφόρμας, αυξάνοντας σημαντικά το κέρδος.

Ο ιστότοπος κατέγραψε μια αξιοσημείωτη αύξηση στην επισκεψιμότητα της τάξεως 1.100%, διευρύνοντας την online εμβέλεια της Γενικής Διαχειριστικής Ακινήτων, προσελκύοντας, ταυτόχρονα μια ευρύτερη πελατειακή βάση. Με 900% αύξηση του χρόνου χρήσης του ιστότοπου, προωθήσαμε με επιτυχία μεγαλύτερη αφοσίωση και ενδιαφέρον μεταξύ των επισκεπτών. Επιπλέον, οι στρατηγικές προσπάθειες SEO της Exelyxis είχαν ως αποτέλεσμα την κατάταξη της Γενικής Διαχειριστικής Ακινήτων στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης για σχεδόν 23 λέξεις-κλειδιά μέσα στους πρώτους έξι μήνες, ενισχύοντας σημαντικά την προβολή στο διαδίκτυο, προσελκύοντας στοχευμένη επισκεψιμότητα.

 • Μείωση του χρόνου για την εισαγωγή δεδομένων κατά 120 ώρες το μήνα, επιτρέποντας την επικέντρωση στις βασικές επιχειρηματικές δραστηριότητες και υψηλότερη παραγωγικότητα.
 • Εξοικονόμηση μηνιαίως συνολικά 3.300 € λόγω της κατάργησης των προμηθειών πλατφόρμας και αύξηση του κέρδους.
 • Αύξηση της επισκεψιμότητας του ιστότοπου κατά το αξιοσημείωτο ποσοστό 1.100%, διευρύνοντας την ηλεκτρονική εμβέλεια και τη δυνητική πελατειακή βάση.
 • Αύξηση του χρόνου παραμονής στον ιστότοπο κατά 900%, αποδεικνύοντας τη βελτιωμένη αφοσίωση και το ενδιαφέρον των επισκεπτών.
 • Κατάταξη στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης (SERP) για σχεδόν 23 λέξεις-κλειδιά μέσα στους πρώτους 6 μήνες, ενισχύοντας σημαντικά την προβολή στο διαδίκτυο, προσελκύοντας στοχευμένη επισκεψιμότητα.
result_icon

Είστε έτοιμοι να φέρετε επανάσταση στην

Διαδικτυακή σας Ανάπτυξη

και να μεγιστοποιήσετε τις διαδικτυακές σας δυνατότητες;

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσετε μια συνάντηση και να ζήσετε τη μεταμορφωτική δύναμη των υπηρεσιών Ανάπτυξης Διαδικτύου της Exelyxis.